esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

L'Ajuntament d'Onda habilita un servei gratuït d'autobús a la Magdalena

Foto

La Regidoria de Joventut ofereix un servei gratuït per augmentar la seguretat dels onders

La Regidoria de Joventut i Igualtat de l'Ajuntament d'Onda oferirà, per primera vegada, un servei gratuït d'autobús perquè els veïns i veïnes de la localitat visiten les festes de la Magdalena de Castelló.

D'aquesta manera, el regidor de Joventut i Igualtat de l'Ajuntament d'Onda Asensio Blaya ha anunciat que, a més de les línies regulars que ofereix l'empresa de transport local, l'Ajuntament d'Onda habilita un servei especial d'autobús per als dos dissabtes de festes de Castelló. “Són molts els ciutadans que es desplacen a la capital i volem oferir la possibilitat que puguen anar i tornar a Onda sense haver d'agafar el cotxe”, ha afirmat Blaya, qui assegura que amb aquest servei l'Ajuntament pretén “augmentar la seguretat i la tranquil·litat dels veïns en la carretera, evitant a més l'haver de buscar aparcament en un dia amb molta afluència de gent”, alhora que “fomentem l'ús del transport públic entre els més jóvens que es desplacen a les festes de Castelló”. 

Les eixides els dies 27 de febrer i 5 de març es realitzaran des de la parada d'autobús de l'avinguda Montendre d'Onda a les 21 hores i a les 00 hores. La volta, des de l'estació de Renfe de Castelló, serà a les 05 hores i a les 07 hores. 

 
Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio