esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

L'Ajuntament assegura l'habitatge a les famílies d'Onda

Foto

L'Ajuntament d'Onda segueix demostrant la seva preocupació per temes que tenen un alt interès social, en aquest cas mantenint els seus recursos per a la defensa del dret a l'habitatge dels onders a través de l'Oficina d'Intermediació Hipotecària Municipal, la qual presta serveis d'assessorament jurídic gratuït als veïns que no poden fer front als préstecs hipotecàries, així com la mediació entre els deutors d'aquests préstecs i les seues respectives entitats.


La tinent d'alcalde de Política Social de l'Ajuntament d'Onda, Mari Carmen Aguilella, ha destacat que “des de l'engegada en aquesta legislatura de l'Oficina d'Intermediació Hipotecària, situada en la Casa de la Cultura, a Onda, no s'ha produït cap desnonament”. De la mateixa manera, ha recordat que l'Ajuntament contínua garantint l'habitatge als onders a través d'ajudes per al lloguer destinades a aquelles famílies que es troben en situació d'emergència i exclusió social, amb la finalitat de garantir-los el dret fonamental d'un habitatge digne.


El compromís de l'actual equip de govern és evitar que les persones afectades es vegen obligades a viure en el carrer, per la qual cosa Aguilella ha assegurat que “des de l'Ajuntament es mantindrà l'Oficina d'Intermediació Hipotecària, així com les ajudes a aquelles famílies que ho necessiten, per tal d'evitar situacions dramàtiques a les famílies d'Onda més vulnerables”.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio