esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

L'Ajuntament d'Onda presenta una nova aplicació de gestió d'incidències

Foto

L'equip de govern facilita la col·laboració ciutadana amb la creació d'una nova plataforma que permetrà als veïns avisar des del seu telèfon i ordinador a l'Ajuntament de qualsevol incidència en la via pública

L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha presentat aquest matí una nou plataforma online perquè els ciutadans puguen registrar incidències de forma còmoda, ràpida i senzilla, tant a través de la web 'incidencias.onda.es', com a través d'una nova aplicació mòbil, ''Onda Incidencias' que podrà descarregar-se de forma gratuïta.

El seu funcionament és intuïtiu i fàcil d'usar, permetent geolocalizar en un mapa de la ciutat el punt en què es troba el desperfecte per a poder registrar-ho i inclús es podrà enviar una foto de la incidència. Aquesta nova ferramenta permetrà gestionar tots els serveis en una sola plataforma de ciutat intel·ligent, “treballant de forma col·laborativa entre els veïns i l'Ajuntament”. El sistema ofereix diferents opcions per a classificar-ho, en funció del tipus d'incidència que siga: clavegueram, aigua potable, pavimentació, vorera, calçada, enllumenat, senyalització, jardins, residus, contenidors, neteja viària, mobiliari urbà, edificis municipals, així com un apartat  “d'altres” per a altres possibles incidències no previstes en les opcions anteriors.

A més, la plataforma sol·licita un correu electrònic o un telèfon en el moment de registrar la incidència, de manera que es permet a l'usuari conèixer en quin estat es troba la seva sol·licitud.  “D'aquesta manera, es millora la ciutat amb la col·laboració de totes i tots, fent la ciutat més accessible, neta i renovada”, ha assenyalat Huguet.

“Des de l'entrada al govern obrim noves vies de comunicació amb els ciutadans a través de les noves tecnologies i aquest és un pas més en aqueix camí. Continuem avançant en el pla de modernització que arranquem fa quasi dos anys i avui presentem aquesta nova ferramenta que és molt senzilla, ràpida i còmoda, ja que els veïns podran enviar-nos avisos de forma gratuïta i en temps real de qualsevol incidència o anomalia que ocórrega al municipi”, ha destacat l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet.

Així, l'equip de govern aposta per avançar i modernitzar la institució local, perquè qualsevol persona puga registrar una incidència des del seu mòbil mentre es troba pel carrer. Aquest servei es complementarà amb el telèfon gratuït d'atenció telefònica 010, que es manté “perquè les persones que no manegen amb agilitat les noves tecnologies o no tenen accés puguen seguir en contacte amb l'Ajuntament”, ha conclòs l'alcalde.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio