esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

Rocío Vilar, reina infantil de la Fira d'Onda 2017

Foto

L'elecció s'ha realitzat mitjançant el sorteig entre 7 candidates

Rocío Vilar Navarro, del col·legi Baltasar Rull, ha sigut escollida com a nova reina infantil de la Fira d'Onda, en el sorteig que s'ha celebrat aquesta vesprada al saló de plens de l'Ajuntament. L'acte ha estat presidit per l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, i també ha comptat amb la presència del regidor de Festes, Asensio Blaya, i la reina infantil de les festes de 2016, Claudia García, juntament amb el seu acompanyant Adrián Collado.

Realitzat el sorteig entre 7 candidates, Rocío Vilar, de 10 anys, ha resultat ser l'afortunada per a representar a tots els xiquets i xiquetes d'Onda en les pròximes festes. La seua cort d'honor estarà composta per Vera Arrando Álvarez i Sofia Blasco Estall, del col·legi Miralcamp; Alba Navarro Ramírez i Ana Ruiz Martínez, de Mare M.ª Rosa Molas; i l'alumnat de Verge del Carme: Martina Fernández Gimeno, Àfrica Vilar Salmerón, Naia Moreno Morcillo i el seu acompanyant David Navarro Díaz, i finalment Neus Guillamón Serrano i el seu acompanyant Iker Ferris Cons.
En finalitzar l'acte, els protagonistes s'han deixat fotografiar a les portes de l'Ajuntament davant l'atenta mirada dels seus familiars i amics, mostrant la seva alegria i il·lusió per aquesta nova experiència que des d'avui comencen a gaudir.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio