esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

L'Ajuntament d'Onda finalitza la renovació dels vestuaris de les piscines descobertes

Foto
Aquest diumenge, els onders podran gaudir de les millores que ha realitzat el consistori després d'una inversió municipal de 60.000 euros
 
L'Ajuntament d'Onda ha finalitzat l'obra de renovació dels vestuaris de les piscines descobertes municipals, responent així a la demanda dels veïns, que exigien millores en la instal·lació. 
A partir d'aquest diumenge, després de la inauguració, els onders podran gaudir d'aquesta actuació municipal amb la qual s'ha millorat tant la imatge externa com el manteniment de les piscines. Per a això l'Ajuntament hi ha invertit 59.424,60 euros destinats a la demolició i excavació de les parts més deteriorades, la càrrega i transport de runes, el sanejament interior de PVC, formació de barandats nous, entaulellat, lluït i pintat de parets, col·locació de paviment de porcellana, instal·lació de nova llanterneria, muntatge sanitari i obra.
 
La regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Onda, Marta Piquer, ha destacat que “es tracta d'una renovació totalment necessària ja que les instal·lacions actuals, després d'anys de deixadesa de l'anterior equip de govern, estaven desfasades i en mal estat”. D'aquesta manera, queda reflectida l'aposta d'aquest equip de govern per “continuar mantenint i millorant les instal·lacions esportives d'Onda perquè les gaudisquen els veïns del municipi”.
 
Per a aquesta reforma s'ha contractat a 'Área General de Construcción, SL', una empresa de la localitat. La regidora d'urbanisme ha recordat que “així es genera un major impacte econòmic que es reinverteix en la pròpia ciutat i es fomenta la contractació entre els veïns de la localitat. A més, aquest canvi forma part de l'acció de govern per a millorar la qualitat dels espais esportius, atraient més turisme. El nostre compromís és garantir espais atractius i de qualitat on els veïns s'assenten còmodes i puguen recórrer a ells sempre que els necessiten”.
Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio