esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

L'Ajuntament d'Onda lliura els diplomes a quasi 300 majors pels tallers saludables

Foto

La tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania de l'Ajuntament d'Onda, Encarna Ribes, ha entregat als alumnes participants en els tallers de majors, els diplomes que acrediten la seva participació en les activitats realitzades sobre memòria, ceràmica per a les mans, gimnàstica i ball de sevillanes.

El Centre Integral de Majors (CIM) ha sigut el lloc triat per a la clausura de tots els tallers, en els quals s'han inscrit un total de 287 persones. D'elles, 115 estaven repartides en sis grups, que han exercitat la seva memòria amb un taller específic. Altres 43 persones s'han repartit en 3 tallers de ‘Ceràmica per a la mobilitat de les mans’, en què els usuaris derivats pels fisioterapeutes del centre han realitzat activitats de recuperació i millora de mobilitat, usant material ceràmic. Finalment, altres 15 majors han après a ballar en el taller de sevillanes. Els 114 alumnes restants han rebut el diploma per participar en un curs de gimnàstica de manteniment que finalitzarà el pròxim 31 de juliol.

Per a la regidoria que gestiona Encarna Ribes “el benestar dels nostres majors és una prioritat. Per això que hem destinat molts recursos per a millorar la seva qualitat de vida i ajudar-los a tenir més oportunitats de desenvolupament per a un dia a dia més saludable”. A més, ha donat gran importància a ampliar l'oferta d'oci i formació, “essencial per a millorar l'atenció a una població de cada vegada major edat i així donar-los més independència”. La regidora ha valorat “molt positivament” el cada vegada major nombre de participants en aquest trimestre respecte al curs anterior”.

Finalment, Ribes ha felicitat els participants “per la seva energia i alta participació en totes les activitats programades. Espere els hagen resultat molt beneficioses per a la seua salut i formen part del compromís de l'Ajuntament amb la qualitat de vida i benestar dels nostres majors, per a crear una ciutat més saludable i activa”.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio