esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

L'Ajuntament d'Onda rep els esportistes d'Adaponda com a Campions d'Espanya

Foto

L'Ajuntament d'Onda ha rendit homenatge als esportistes d'Adaponda que van participar el passat cap de setmana en el Campionat d'Espanya per Seleccions Autonòmiques de Feddi Espanya.

La selecció valenciana masculina de natació FediCV, amb 4 representants masculins d'Adaponda, es va proclamar per primera vegada campiona d'Espanya, per davant, d'Andalusia i Madrid.  En categoria femenina, amb 2 representants onderes, la Selecció FediCV va aconseguir  la setena posició.

L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, acompanyat pel regidor d'Esports de l'Ajuntament, Francisco Chalmeta, ha rebut al Saló del Plens del consistori als integrants del club i els ha fet entrega d'unes medalles. Huguet ha destacat “l'esforç i dedicació d'aquests campions. Em consta que han lluitat fins a l'última jornada per a aconseguir aquest disputat campionat, demostrant una vegada més la seva entrega i passió per l'esport”.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio