esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha
Web Content Display

Onda atiende a más de 400 familias en sus Servicios Sociales

Foto

L'Ajuntament té diversos programes de recolzament en totes les necessitats des de les més bàsiques fins a problemàtiques puntuals

L'Ajuntament d'Onda ha atès a més de 400 famílies en el seu departament de Serveis Socials durant el que ha transcorregut del 2018. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, destaca que “aquest departament, que dirigeix la tinent d'alcalde de Política Social, Mari Carmen Aguilella, ha apostat des del principi de la legislatura a recolzar a les famílies d'Onda i incrementar aquest  recolzament en aquelles que tenen més dificultats per a la inclusió. Així, existeixen diversos programes que cerquen col·laborar amb aquestes unitats familiars, ja siga en les necessitats més bàsiques, com en les dificultats puntuals específiques que puguen sorgir durant el projecte de vida d'aquestes”.

Des de l'equip multidisciplinari del departament de Serveis Socials del consistori onder, que està format per treballadors socials, educadors socials o psicòlegs, entre uns altres, han dut a terme diversos programes de suport durant enguany, entre els quals s'inclouen serveis com per exemple l'atenció a les persones amb diversitat funcional o al col·lectiu de la tercera edat en el  qual cal destacar l'ajuda a la tramitació de la dependència. Així mateix, el Servei d'Ajuda a domicili ha atès a 65 famílies de la localitat i les ajudes per a cobrir les necessitats bàsiques com els subministraments, el lloguer o l'alimentació s'han invertit en 340 unitats familiars. Així mateix, des d'aquesta àrea municipal destaquen que també s'han cobert, a través de col·laboracions, el dret a accedir a activitats esportives, artístiques o d'alimentació dels menors de 0 a 18 anys, garantint els drets i la igualtat d'oportunitats en la infància i adolescència. L'equip específic d'intervenció en la infància i adolescència també realitza un treball d'acompanyament i apoderament amb aquest col·lectiu per a aconseguir superar les dificultats i canviar les situacions que puguen travessar durant aquests períodes vitals. 

L'alcalde conclou dient que “volem situar a Onda en un lloc més destacat encara en cohesió i inclusió social i per açò fem un esforç constant perquè Onda és un municipi integrador i duem a terme una gran quantitat d'iniciatives en aqueix sentit. Tenim molt clar que per a seguir avançant no anem a deixar a ningú en el camí i treballarem dins de la mesura de les possibilitats del consistori a oferir oportunitats per a tothom”.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio