esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha
Web Content Display

Onda celebra un emotiu homenatge al voluntariat de la ciutat

Foto

L'Ajuntament d'Onda ha celebrat avui el Dia Internacional del Voluntariat amb un emotiu homenatge a aquells que treballen de manera incansable i altruista pels onders.  En aquest dia, l'Ajuntament ha organitzat un acte, a la Casa de la Cultura, sota el lema ‘Experiències solidàries’, on ha destacat la participació de la ‘Fundación Pequeño Deseo’. En la jornada també ha estat present l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, així com el regidor de Programes de Voluntariat, Francisco Chalmeta, i la tinent d'alcalde de Política Social, Mari Carmen Aguilella, els qui han recordat que “el programa de voluntariat d'Onda és una aposta de l'equip de govern, que està donant molt bons fruits i és un bon moment per a enaltir el bon treball de la gent solidària”.

A més d'aquest acte, es pot gaudir d'una exposició itinerant que porta per títol ‘Som de Colors’ i que estarà disponible fins al 16 de desembre. Així ho han recordat durant l'acte d'avui des de l'Associació Quisqueya, que ha organitzat aquesta mostra composta pels treballs realitzats en el programa de sensibilització #SOMdeCOLORS, com a celebració del 70 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Els participants del programa són els alumnes de 2°, 4° i 6° de Primària del CEIP Mestre Caballero, CEIP Baltasar Rull, CEIP Pio XII, CEIP Miralcamp i Col·legi Madre M°Rosa Molas, i l'alumnat de segon de Secundària de l'IES Serra d’Espadà i la Secció. Els espais en els quals es podrà visitar ‘Som de Colors’ serà la Casa de la Cultura, Casal Jove, Local d'Associacions i en els centres participants.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio